Møbel i stuen

 

Elin Langeng driver egen klinikk for fotterapi og har alltid hatt et sunt kosthold. En venninne tipset henne om Urban Cultivator.

 

-Jeg liker at jeg kan gå i skapet og plukke det jeg trenger, slippe å dra i butikken for å handle. Det er bare er der.

 

Hva bruker du mest?

-Helt klart basilikum, for det er jeg vedlig glad i og bruker mye. Salat bruker jeg også mye av. Jeg har også hatt brokkolispirer fordi det er veldig, veldig sunt med masse vitaminer og mineraler. Om du ikke får i deg nok grønt ellers, men tar en jafs brokkolispirer er det som om du skulle ha spist en hel brokkoli. Du får mettet det behovet. Og mye Smoothie da – det lager jeg mye av.

 

Du har plassert det som en møbel i stua?

-Opprinnelig hadde jeg satt av plass på kjøkkenet. Men så viste det seg at snekkeren hadde senket innredningen, så da ble det ikke plass der. Da måtte jeg ta det som et møbel på stua. Rett ved spisebordet. Nå er jeg kjempeglad for det. Folk pleier å si wow når de ser det. Du kan ikke ignorere et slikt skap.

 

Er det mye arbeid med skapet?

-Skapet vanner seg selv. Jeg kan dra bort i rundt tre uker uten at det har noe å si. Så sett inn urtene – skapet ordner resten. Skapet gir meg naturlig grønt hver eneste dag. Jeg er superfornøyd!

 

Lønner det seg?

-Det er dyrt i innkjøp, men har du et par års perspektiv og allerede spiser mye urter – så lønner det seg. Så du sparer penger og blir sunnere samtidig.